De 7 voordelen van WaaS voor uw bedrijf

U hebt contracten lopen met uw klanten die u verplichten op de gewenste tijd uw producten te leveren. Maar wat als uw bedrijfsprocessen stilvallen door watertekort, de zo gevreesde ‘blue-out’? Dankzij WaaS bent u altijd zeker van water van goede kwaliteit. En dankzij de lease-formule bespaart u 30 tot 40 % op uw waterkosten.

1 Korte én lange termijn

WaaS biedt u een innovatieve oplossing voor waterbeheer specifiek afgestemd op uw bedrijf. Op korte termijn is dat waterbehandeling in een snelstartcontainer die we binnen 24 uur na uw aanvraag leveren. Op langere termijn kunt u rekenen op een complete service op maat – van ontwerp en opbouw tot de bediening en de 24/7 monitoring van op afstand.

2 Alles in een

We installeren een kant-en-klare container met alle apparatuur en functionaliteit voor uw waterbeheer: stations voor dosering en drukregeling, units voor desinfectie, waterontharders, apparaten voor decarbonisatie en demineralisatie, omgekeerde osmose-units, filtratie-apparaten, enzovoort.

3 Modulair

In onze compacte container is elke centimeter ruimte benut. Door de modulaire opbouw zijn de mogelijkheden en combinaties vrijwel eindeloos. In overleg met u kunnen we de container uitbreiden in de hoogte, lengte en breedte, bijvoorbeeld met ruimtes voor filtering, elektriciteit, CIP (clean in place), chemische behandeling, buffer en bediening.

4 Makkelijk te installeren

WaaS hanteert de aanpak ‘ontwerp-bouw-bedien’. We ontwerpen en bouwen de container vooraf in ons bedrijf op. Daardoor verlopen transport en installatie uiterst vlot. Ook de ingebruikname en bediening is in onze handen.

5 Innovatieve technologie

U krijgt van WaaS een oplossing voor uw waterbeheer dat de meest innovatieve technologieën combineert. Denk aan

  • Ultrafiltratie: verwijdert gesuspendeerde vaste stoffen, bacteriën, macromoleculen, virussen en colloïdale deeltjes.
  • Omgekeerde osmose: laat in een membraan een nettostroom in de richting van de minst geconcentreerde oplossing gaan.
  • Elektrode-ionisatie: combineert elektrodialyse en ionenuitwisseling met harsen om uiterst zuiver water aan te maken.

6 Kwaliteit van a tot z

Dankzij onze innovatieve technologie en geïntegreerde totaalaanpak bent u zeker van kwaliteit van a tot z voor uw waterbeheer. Wij ontzorgen u voor alles: van R&D tot ontwerp, van 3D-tekenwerk tot installatie, van opstart tot follow-up.

7 WaaS werkt wereldwijd

Duurzaam waterbeheer is belangrijk in grondstofbesparende productieprocessen overal ter wereld. De modulaire en aanpasbare aanpak van WaaS in combinatie met een kostenbesparende leaseformule spreekt overal bedrijven aan. Voeg daar de 24/7 online monitoring aan toe door hooggekwalificeerde technici en ingenieurs.

Door die vlotte en probleemloze werking van WaaS bent u altijd zeker van water voor uw bedrijfsprocessen. En dat tegen een prijs die 30 tot 40 % lager ligt dan vandaag. Loop niet langer risico en pak uw waterbeheer nú aan. Dankzij onze snelstartcontainers voor waterbeheer hebt u al binnen 24 uur een oplossing.

Ook al die voordelen voor uw waterbeheer?

IK WIL WaaS